İtalyan modacıdan birebir kopya

Bülent Ersoy'un sahnede giydiği Gülşah Saraçoğlu imzalı 27 metrelik kıyafetin İtalyan modacı Giambattista Valli'nin birebir taklidi olduğu ortaya çıktı.

İtalyan modacıdan birebir kopya
Güneş Gazetesi'nin haberine göre önceki akşam Günay'da konser veren Bülent Ersoy, sahneye Gülşah Saraçoğlu imzalı 27 metrelik siyah beyaz çizgili bir elbiseyle çıktı.

Diva "Bu elbisem özel marka bir kumaş 27 metreden ve Gülşah Saraçoğlu hanımefendi gitti ve iki haftada hazırladı. Tabi çok zordu" dedi.

Ancak kıyatin dünyaca ünlü İtalyan modacı Giambattista Valli’nin birebir  taklidi olduğu ortaya çıktı.

Neşesi yerinde olan Ersoy, yeni albümünün şarkılarını seçtiğini belirtti, "Büyük bir albüm mü olacak?" sorusuna "Allah kısmet ederse, kendimi kaldırdım, münasip bir yerlerimi kaldırdım ve okuyacağım. 2 veya 4 şarkıdan oluşacak. Ben kimle savaşacağım ki... Öyle bir iddiam yok. Ancak ben kendimle savaşıyorum. Sayın Gökhan Tepe beyefendinin bir uşak eseri var" dedi.

Bornozuyla Linet'i dinledi

Bülent Ersoy, programını bitirdikten sonra meşhur yeşil bornozunu üzerine geçirip Sahne İstanbul’a geçti ve Linet’i dinledi. Ersoy’a seslenen Linet, "Ben Diva’nın kızıyım, sahne duruşunu şarkılara bastırmam Diva’ya aittir. Bir Bülent Ersoy bir daha dünyaya gelmez. Böyle bir insan yok, insan da değil, bir dehadır. Şarkı söyleyebilmek dahiliktir. Bu gece beni onurlandırdınız" dedi.