İzel son görüntüsüyle şaşırttı

Son dönemde aldığı kilolarla gündeme gelen şarkıcı İzel'in İzmir'de çekimleri devam eden 'İyi ki doğdun abla' isimli film için kilo aldığı ortaya çıktı.

İzel son görüntüsüyle şaşırttı
Sözcü'de yer alan habere göre İzmir’de çekimleri devam eden ‘İyi ki doğdun abla’ isimli filmde rol alan ve bu filmle ilk kez oyunculuğa adım atan ünlü şarkıcı İzel Çeliköz, son zamanlarda kilo alma sebebini açıklayarak, “Son zamanlarda benim kilomdan bahsediliyor. ‘İzel neden kilo aldı, İzel'i tanıyamıyoruz' diye. Bunun nedeni sevgili yönetmenim. Film için kilo almamı istedi. Ben de film için kilo aldım” dedi.

İzel son görüntüsüyle şaşırttı

EKİM’DE VİZYONA GİRECEK

Babasının Dikili’nin İslamlar Köyü’nden, annesinin ise Ayvalık’ın Küçükköy’den olduğunu söyleyen yönetmen Onur Öğden, “Geçen sene ilk filmim olan ‘Benim Hikayem’i Ayvalık’ta çekmiştim. Bir ay sonra vizyona girecek. Vizyon süreci devam ederken de boş durmak istemedim. Bir gecede karar verip, bu filmin senaryosunu yazmaya başladım. Filmi de babamın köyünde çekmek istedim. Burada atmosfer çok güzel. İyi bir film çıkacak. Ekim ayında vizyona gireceğini düşünüyorum” dedi.

İzel son görüntüsüyle şaşırttı - Resim : 2