İzlanda'ya cevap sahada verilecek

Grupta üçte üç yapan Şenol Güneş yönetimindeki millîler, olayı saha dışına taşıyan rakibine cevabı sahada golleriyle vermeye çalışacak.

İzlanda'ya cevap sahada verilecek
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Avrupa Şampiyonası elemelerinde bu gece İzlanda deplasmanındayız... İzlanda cephesi, normal maçı havalimanında yapılan insanlık dışı uygulamalarıyla farklı boyuta taşısa da oyuncularımız saha içinde kalıp burada konuşacak. Amaç dörtte dört yapmak ve Fransa zaferini taçlandırmak. Ayrıca Şenol Güneş yönetiminde beşte beş yapan ay-yıldızlılar bu seriyi de devam ettirme niyetinde. Grupta gol yemeyen ve savunması oturan millîler bu geleneğini de sürdürmek istiyor.

KADRO DEĞİŞMİYOR

Şenol Güneş’in İzlanda karşısında da Fransa maçında destan yazan kadroyu büyük oranda koruması bekleniyor. Güneş, saha dışında her ne yaşanırsa yaşansın takımın bundan etkilenmemesi adına konuşmalar yapıyor ve uyarılarda bulunuyor. Güneş, yakaladıkları iyi havayı devam ettirip futbolun güzelliklerini sunmaları gerektiğini söylüyor. Tabii şu da bir gerçek ki; İzlanda’nın çirkin tavrı ay-yıldızlı ekibi motive etmiş durumda.