İzmir Tire'de kanlı saldırı!..

İzmir Tire’de bir büfeye düzenlenen saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

İzmir Tire'de kanlı saldırı!..
İHA'nın haberine göre Tire’de kimlikleri belirlenemeyen motosikletli iki saldırgan, Kesikbaş Meydanında bulunan büfeyi kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan 32 yaşındaki Hüseyin Boy, kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken, akrabası Ahmet Demir (34) ile müşteri Ahmet Çınar (51) yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi, 3 No’lu Sağlık Ocağı’nda bulunan 112 ekipleri yaptı. Olay yerine sadece birkaç metre uzaklıkta konuşlu bulunan 112 ambulansı, zaman keybetmeden yaralıları hastaneye taşıdı. Saldırıda ağır yaralanan ve kalbi duran Hüseyin Boy için doktorlar seferber oldu. Uzun süre, Boy’u tekrar hayata döndürmek isteyen doktorların çabaları sonuç vermedi. Hastanede tedavi altına alınan diğer yaralıların ise hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Görgü tanıkları, saldırganların, 7-8 el ateş ettiğini ve saldırıyı çok kısa bir sürede gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tire Polisi, meydanda bulunan diğer işyerlerine ait güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Boy’a ait işyerinin kendi güvenlik kamerasının ise saldırıdan yaklaşık 1.5 saat önce teknik bir arıza nedeniyle kayıt yapmaz hale geldiği anlaşıldı. Kanlı baskının nedenini araştıran Tire polisi saldırganların yakalanması için ilçede geniş çaplı bir operasyon başlattı.