İzmir'de anneanne ve 1,5 yaşındaki torunu bulundu!

İzmir'in Tire ilçesinde, kayıp olduğu bildirilen 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesini bulmak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Çalışmalara AFAD ve jandarma ekipleri de katıldı.

İzmir'de anneanne ve 1,5 yaşındaki torunu bulundu!
İHA'nın haberine göre olay, Tire ilçesine bağlı Derebaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Fatma Yenigün ile torunu 1,5 yaşındaki Rüya Çelik, sabah saatlerinde evden ayrıldı. Yenigün ve 1,5 yaşındaki Çelik'ten ise bir daha haber alınamadı. Son günlerde yaşanan olaylar üzerine ise durum hemen jandarmaya bildirildi. Jandarma ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Güvenlik güçlerinin arazide geniş çaplı araması devam ediyor.

1,5 yaşındaki Rüya'nın anneannesi tarafından kaçırıldığı iddiası

İzmir'in Tire ilçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ve anneannesini bulmak için güvenlik güçleri alarma geçti. 1,5 yaşındaki Rüya Çelik'in kardeşi, bebeğin anneannesi tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Küçük Rüya ve anneannesinin 6 saattir kayıp olduğu öğrenilirken, 1,5 yaşındaki bebeğin kardeşi Gülçin Çelik (17) bazı iddialarda bulundu. Gülçin Çelik, kardeşinin anneannesi tarafından kaçırılabileceğini iddia etti. Çelik, anneannesinin davranışlarının normal olmadığını söyledi.

Gülçin Çelik, "Sabah kalktığımda kardeşim yoktu. Bir müddet bekledim ve hemen jandarmaya haber verdim. Sağ olsunlar hemen harekete geçtiler. Herkes dağda arıyor. Anneannem bundan 22 sene önce de kaçmış. Biz 3 sene önce falan bulduk" dedi.

1,5 yaşındaki Rüya ve anneannesi bulundu

İzmir'in Tire ilçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ve anneannesi, köye 3 kilometre uzaklıktaki bir dereye yakın alanda bulundu. 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ve anneannesi Fatma Yenigün'ün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.