İzmir’de ikinci estetik ölüm!

İngiliz TV spikeri Leah Cambridge’nın ardından, bu kez iki çocuk annesi Meral Kurtulan, İzmir’de geçirdiği estetik ameliyat nedeniyle hayatını kaybetti. İskenderun’dan gelerek bıçak altına yatan 43 yaşındaki genç kadının ölüm nedeni araştırılıyor.

İzmir’de ikinci estetik ölüm!
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre İngiltere'den İzmir'e kalça kaldırma ameliyatı olmak için gelen 29 yaşındaki üç çocuk annesi TV spikeri Leah Cambridge'nin ameliyat masasında emboli atması sonucu hayatını kaybetmesinin ardından ikinci bir facia daha yaşandı. Özel bir tıp merkezinde Plastik Cerrah Op. Dr. E.D. tarafından karın germe denilen, liposuction ameliyatı olan iki çocuk annesi Meral Kurtulan (43), ameliyattan bir gün sonra aynı şekilde emboli atması sonucu hayatını kaybetti. Alsancak'ta özel muayenehanesi bulunan doktor E.D'nin ameliyatlarını bu tıp merkezinde yaptığı ve talihsiz ölümle ilgili olarak İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KARNINI GERDİRDİ

İzmir'de ikinci öldüren estetik faciası Balçova'daki özel bir tıp merkezinde yaşandı. İskenderun'da yaşayan iki çocuk annesi Meral Kurtulan, özellikle yabancıların estetik ameliyatlar için tercih ettiği İzmir'e geldi. İddiaya göre Meral Kurtulan 30 Ağustos günü sabah saatlerinde halk arasında göbekten yağ aldırma ve karın germe olarak bilinen liposuction ameliyatı oldu. Op. Dr. E.D. tarafından yapılan ameliyat sonrası taburcu edilen Meral Kurtulan aniden fenalaştı. Hemen 112 acil servis çağırılarak hastaneye kaldırılan genç kadının kalbi ambulansta durdu. Genç kadını hayata döndürmeye çalışan sağlık görevlileri büyük çaba sarf etti. Hastane uzak olduğu için daha yakın bir özel hastanenin acil servisine götürülen kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Estetik için geldiği İzmir'de hayatını kaybeden Meral Kurtulan'ın eşinden boşandığı öğrenildi. Kurtulan'ın cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından uçakla memleketi Gaziantep'in Nizip İlçesi'ne götürüldü. Talihsiz kadının cenazesi burada düzenlenen törenin ardından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan olayla ilgili, hem polisin hem de İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nün soruşturma yürüttüğü bildirildi. İşlemin nasıl ve hangi ortamda yapıldığının da mercek altına alındığı öğrenildi.

İNGİLİZ LEAH GÜZELLİK KURBANI OLMUŞTU

İngiliz TV spikeri Leah Cambridge de geçtiğimiz günlerde kalça kaldırma ameliyatı için İzmir'e gelmişti.

25 bin TL gibi bir ücret ödeyerek estetik ameliyatı geçiren üç çocuk annesi Cambridge, özel bir merkeze giderek Plastik ve Estetik Cerrah Prof. Dr. A.Ü ile anlaşmıştı. Ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle emboli atma tanısı konulan genç kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.