İzmir'de stresli derbi!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta iki farklı hedefe koşan Altay ve Karşıyaka bugün Atatürk Stadı'nda çok stresli bir 90 dakikaya çıkacak.

İzmir'de stresli derbi!
Yeni Asır'ın haberine göre Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan iki kulüpten Altay kazanarak şampiyonluk umutlarını kalan haftalara taşımaya çalışırken KSK ise rakibini yenerek kümede kalma şansını sürdürmek için mücadele edecek. Kazanan tarafın hedefinde önemli bir adım atacağı derbi Atatürk Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek.

KSK 3. LİG'İN EŞİĞİNDE

54 puanla lider Gümüşhanespor'un 2 puan gerisinde yer alan Altay, normal sezonu en üst sırada tamamlayıp doğrudan adını Spor Toto 1. Lig'e yazdırmanın peşinde. Bu sezon ekonomik sıkıntılar yaşayan Karşıyaka ise Altay karşısına stresli çıkacak.

Ligde 6 ceza puanı bulunan Karşıyaka, 30. haftaya 18 puanla 17. sırada girdi. Yeşil-kırmızılı ekip, daha önce profesyonel liglerin 3 kategoride oynandığı dönemde 1979- 1980'de 3. Lig'de yer almıştı. Kaf-Kaf'ta hafif sakatlıkları bulunan Abdülhamit ve Hakan'ın bu maçta forma giyeceği açıklandı.

4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Altay'da 4 futbolcu, kritik derbiye ceza sınırında başlayacak. Siyah-beyazlı takımda üçer sarı kartı bulunan Serkan Sözmen, İbrahim Ferdi Coşkun, Maksut Taşkıran ve Muharrem Ozan kart görürse Bugsaş deplasmanında cezalı duruma düşecek. Altay'da Fatih Gül sakat, Ferhat Çulcuoğlu da kart cezalısı. Karşıyaka'da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

KOZU BATTAL

Geçen maçta Nazilli Belediyespor ağlarını 2 kez sarsan Battal Demirbilek, bugünkü maçta Karşıyaka'nın en önemli silahı olacak.

Golcü futbolcu, "Derbide centilmenliğin ön plana çıkmasını istiyoruz. Karşıyaka'nın kümede kalması ve umutlarımızı bir sonraki maça taşıyabilmemiz için Altay'ı yenmek zorundayız. Stada gelen taraftarlara da iyi bir karşılaşma izlettireceğiz" dedi.
Konular Spor Haberleri