James Belushi İstanbul'a geldi..

Dün İstanbul’a gelen dünyaca ünlü Amerikalı aktör James Belushi, “Buradaki sürücüler inanılmaz. Dünyanın birçok yerine gittim ama böyle sürücüleri daha önce hiç görmedim” dedi.

James Belushi İstanbul'a geldi..

“RED Heat”, “K9”, “According to Jim” gibi birçok yapımda rol alan James Belushi, eşi ve çocuklarıyla birlikte İstanbul’a geldi.

Amerikalı aktör, Arnavutluk’ta faaliyet gösteren bir GSM operatörünün tanıtımı için dün Four Seasons Otel’de düzenlenen basın toplantısına katıldı. Babasının Arnavut olduğunu, kökenlerini ve kendini bulmak için 1995 yılında Arnavutluk’a gittiğini belirten Belushi, İstanbul’un da kendisini çok etkilediğini ifade etti. “İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Eşim ve çocuklarımla birlikte burada olduğum için heyecanlıyım” diyen oyuncu, İstanbul trafiğinin kendisini çok şaşırttığını söyledi: “Bu şehirde beni en çok şaşırtan şey, trafik ve sürücüler oldu. Dünyanın birçok yerine gittim ama böyle sürücüleri daha önce hiç görmedim. Buradaki sürücüler inanılmaz. Daracık sokaklarda bile hız yapıyorlar, üstelik korna çalmadan. Bence İstanbul’daki sürücüler dünyanın en iyileri.”

“According to Jim” dizisinden uyarlanan ve Kanal D’de ekrana gelen “Cuma’ya Kalsa” adlı diziyi izleyip izlemediği sorusuna “Hayır ama izlemeyi çok isterim” yanıtını veren Belushi, iyi bir senaryo ve yönetmen olması halinde bir Türk filmde rol alabileceğini de sözlerine ekledi.

Hürriyet