'James Cameron'la film yapacaktık'

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan usta oyuncu Serdar Gökhan, Amerika'da yaşadığı yıllarla ilgili ilginç bir anısını anlattı..

'James Cameron'la film yapacaktık'

Ünlü yönetmen James Cameron ile yapacakları filmin, İngilizceyi akıcı konuşamadığı için iptal olduğunu söyleyen Serdar Gökhan'ın açıklamaları şöyle:

"Amerika'da yaşadığım yıllarda, bir kuru temizlemeci açmıştım. Bir bayan girdi içeri…Baktı baktı ve "Sen kimsin?" dedi bana. Ben dedi Chicago’lu bir prodüktörüm. Çok büyük bir prodüktördü…adı Madame Ruth. Bana lisanım olup olmadığını sordu ve dedi ki “Seni okula yazdıracağım”. Ardından dil okuluna yazıldım. 8 ay boyunca dil kursuna gittim… Beni bir gece James Cameron’ın olduğu bir yemeğe götürdü…Masaya oturduk; birçok ünlü oyuncuyla…Kendisi beni "Ülkesinde 127 film yapmış bir oyuncu" diye tanıtınca masadakiler ayağa kalkıp önlerini iliklediler… "Buraya yatırım için mi?" geldin diye sordular…Sanıyorlar ki 127 film yapınca büyük bir servetim olmuş…Nitekim İngilizceyi tam olarak çözemedim. Dublaj imkanının olup olmadığını sorunca da “Burada dublaj yok” dedi. Çok zorladım kendimi ama olmadı mı olmuyor...Olsaydı, o filmi James Cameron ile yapacaktık ama olmadı. James Cameron daha sonra da Titanic’i çekti zaten…"

"SİZE AMERİKA'DA BULAŞIK YIKATMAZLAR"

"Atıp tutuyorlar “Yok Amerika’dan teklif aldım, yok buradan teklif aldım.”
Bırak kardeşim size orada bulaşık yıkatmazlar…Ben yıllarca Amerika’da kaldım. İslami bir kimlik taşıyorsan mümkün değil yaklaşamazsın onlara…"