Janet Jackson geri dönüyor!

Sadece tüm zamanların çok satan kadın şarkıcılarından biri değil, aynı zamanda yeryüzünün en iyi dans eden şarkıcısı ve Pop/R&B divası Janet Jackson geri dönüyor.

Janet Jackson geri dönüyor!
Akşam'dan Cenk Erdem'in haberi... Instagram ‘da müjdelediği yepyeni 36 konserlik “Unbreakable” dünya turnesinin dansçılarını teker teker postlarla tanıtmaya başlayan Janet Jackson, geçtiğimiz hafta başında sosyal medyada Twitter üzerinden aşkına armağan ettiğini ilan ettiği şarkısı “No Sleeep” ile sonbaharda yayımlanması planlanan yepyeni albümünden ilk şarkıyı şık bir youtube linkiyle duyurmuş oldu.

Janet, #ConversationsInACafe hashtag'iyle de albümünün ismine gönderme yapıyor gibi ama hiç aceleye getirmiyor ve tüm dünyada 180 milyondan fazla satmış bir ikon olarak, yeni haberleri ve müjdeleri verirken bile endüstrinin şu aralar alıştığından farklı olarak gayet "cool" davranıyor.

2008 yılında yayımlanan “Discipline” albümünden sonra yayımlanacak ilk yeni albümün, ilk şarkısında dev hitlerine imza atan takım arkadaşları Jimmy Jam ve Terry Lewis imzası var ve şarkı o meşhur “That’s The Way Love Goes” şarkısı gibi yumuşak ve kışkırtıcı. Janet, turnesine 31 Ağustos’ta Vancouver’da start veriyor, dünya gözüyle görmek lazım…
Konular Müzik