Jelena, Tosic'i o futbolcuyla aldatmış!

Jelena Karleusa'nın Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic'i Bosnalı futbolcu Ognjen Vranjes ile aldattığı iddiası Sırp basınını salladı.

Jelena, Tosic'i o futbolcuyla aldatmış!
Mynet'ten Emre Kurtulmuş'un haberine göre Jelena ile Ognjen Vranjes'in "Facetime" üzerinden çırılçıplak görüntülü konuştuğu ve ünlü şarkıcının mahrem yerlerini Vranjes'e gösterdiği iddia edildi.

Jelena bu haberleri yalanlarken, Vranjes ise Jelena ile 2 yıl boyunca ilişki yaşadıklarını itiraf etti.

Evli ve çocuklu bir kadına iftira atıldığını söyleyen Jelena, kendisiyle ilgili fotoğrafların gerçek olmadığını, görüntülerin photoshop olduğunu iddia etti.

TOSIC FARK ETTİ Mİ?

Vranjes'in konserini izlemeye gittiği Jelena'ya daha sonra mesajlar gönderdiği ve bunları fark eden Tosic'in meslektaşını ölümle tehdit ettiği öne sürülüyordu.

HESABINI VERECEKLER 

Ayrılık iddiaları hakkında açıklama yapan Jelena, "İnternette dolaşan fotoğraflarla ilgili şunu söyleyeyim. Fotoğrafların çoğunda yüzüm bile gözükmüyor. Fotoğraflar üzerinde shop var. Bunun içerisinde sadece bir kişi değil bir organizasyonun olduğunu düşünüyorum. Kim varsa bunun hesabını da verecek. Tosic ile de evliliğimizde hiçbir sorun yok" dedi.

Tosic ise Instagram'dan "Kimseyi ne tehdit ettim ne de aradım. Gazetecilerden kendilerini zorlamamalarını rica ediyorum. Düşmanlarımız için sadece uzun bir yaşam ve başarı diliyorum" mesajını paylaştı.

Jelena'nın telefonundan bazı fotoğraflarının çalındığı ya da photosop olduğu iddiası ise belirsizliğini koruyor.

Jelena, Tosic'i o futbolcuyla aldatmış!
Konular Spor Haberleri