Justin Bieber aldığı kararla şok etti

Şarkıcı Bieber, Pazartesi günü sosyal medya hesabında paylaştığı satırlarla içinde bulunduğu ruh halini takipçilerine aktardı.

Justin Bieber aldığı kararla şok etti
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre uzun bir instagram paylaşımına imza atan genç şarkıcı yazdığı satırlarla adeta günah çıkarırken bir süre için kendisi ve eşine odaklanmak istediğini yazdı.

Justin’in müziğe bir süre için ara vereceği şeklinde yorumlanan satırlarında genç şarkıcı 2015 yılında çıkardığı albümünün yarıda kestiği turunu da satırlarına taşıyarak şunları yazdı:

“Gençlik yıllarımda hep dolaştım ve 20’li yaşlarımın başlarında farkettim ve muhtemelen sizlerin de gördüğü gibi son müzik turumun çok da iyi olmadığını gördüm. Bunu hak etmiyorum, bunu hak etmiyorsunuz. Gelip canlı, enerjik, eğlenceli bir konser için para ödüyorsunuz ve ben de turun sonuna kadar sana duygusal olarak bunu veremiyorum. Ben çoğumuz gibi bakıyor, araştırıyor, yargılıyor ve yanılıyorum… Şimdi çoğumuzun sahip olduğu derin köklü sorunlarımın bazılarını onarmaya odaklandım, böylece ayrılmam, evliliğimi sürdürebilir ve olmak istediğim baba olabilirim. Müzik benim için çok önemli ama ailemden ve sağlığımdan önce hiçbir şey gelmiyor. En kısa zamanda bir albüm ile geleceğim…”