'Kaçak içki' baskınında şok eden manzara!

Yeni yıl yaklaşırken kaçak içki imalathanelerine yönelik operasyonlar hız kazandı. İzmir Bornova’da bir imalathaneye düzenlenen baskında bidonlar içinde 730 litre alkol ele geçirildi.

'Kaçak içki' baskınında şok eden manzara!
Yeni Asır'da yer alan habere göre İzmir'de yılbaşına doğru artmaya başlayan kaçak içki olaylarına bir yenisi daha eklendi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bornova İlçe Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bornova'da bir imalatheneye yaptığı baskında bidonlar içinde 730 litre alkol ve alkol üretiminde kullanılan sıvı ele geçirildi.

İzinsiz ve ruhsatsız alkollü içki üretimi yapıldığı tespit edilen işletme mühürlendi. Operasyonda geçtiğimiz Pazar günü Yeni Asır'da da gündeme getirilen barlarda küçük bardaklarda servis edilen ve shot olarak isimlendirilen küçük renkli içkilerin birçok lüks mekanda bile bidon içinde kaçak yollarla temin edildiği bilgisi de doğrulanmış oldu.

Bidonlarda ele geçirildi

Operasyonda ele geçirilen farklı renklerdeki içkilerin Yeni Asır'da da belirtildiği gibi mekanlara servis edilmek üzere bidonlar halinde hazırlanmış olması dikkat çekti.