Kaçamağın bedeli 550 bin TL!

1 hafta önce kaçamak yaparken yakalanan Selçuk İnan, eşi Cemre Hanım’a kendisini affettirmek için 150 bin dolara pırlanta yüzük aldı.

Kaçamağın bedeli 550 bin TL!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre geçtiğimiz hafta Ortaköy'deki bir gece kulübünde iki güzelle eğlenen Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan'a bu kaçamağı pahalıya patladı. Evli futbolcu, eğlence çıkışı sabaha karşı Taksim'deki bir otelin önünde objektiflere yakalanmıştı. Bir arkadaşının uyarısıyla otele girmekten son anda vazgeçen ünlü futbolcunun bu vukuatlı gecesi o tarihlerde arkadaşlarıyla yurt dışında olan eşi Cemre İnan'ın da kulağına gitti.

YURT DIŞINDAYDI

Haberi alır almaz Türkiye'ye dönen Cemre Hanım, iddiaya göre eşinden hesap sordu. Eşiyle arasında yaşanan sorunları çözmek isteyen Selçuk İnan, Cemre Hanım'ı inandırmak için bin bir dil döktü. Eşinin öfkesini dindirmek için ne yapacağını şaşıran acemi çapkın, o geceyi unutturmak için elini cebine attı.

ÇIKIŞ YASAĞI!

İnan'ın eşinin gönlünü almak için Tiffany&Co markasından 150 bin dolar değerinde (yaklaşık 550 bin TL) tam tur pırlanta yüzük aldığı öğrenildi. Çapkınlık gecesinde ofsayta düşen Selçuk İnan'ın eşine tek başına kulübe çıkmayacağına dair söz verdiği de konuşulanlar arasında…

Kaçamağın bedeli 550 bin TL!
Konular Spor Haberleri