Kadıköy fena karıştı!..

Maçın 80. dakikasından sonra Fernandao, Mbia'nın üzerine yürüdü; Aykut Demir, Fernandao'nun boğazını sıktı; Salih, Markovic'e sert tepki gösterdi; Gökhan ile Tekelioğlu kapıştı.

Kadıköy fena karıştı!..
Fotomaç'ta yer alan habere göre maçın 80. dakikasından sonra Kadıköy'de gergin anlar yaşandı.

Önce F.Bahçeli Fernandao, Souza'ya faul yapan Mbia'nın üzerine yürüdü. İkili arasında tartışma büyürken araya diğer futbolcular girdi. Bu sırada Aykut Demir, Fernandao'yu boğazından tutarak itti.

Birkaç dakika sonra da Salih ile Markovic arasında tansiyon yükseldi. Salih yerde kaldığı pozisyon sonrası Markovic'e çok sert tepki gösterdi. Bu sırada Trabzonspor'un hocası Sadi Tekelioğlu ile Gökhan Gönül'ün de ağız dalaşına girdiği gözlendi. Bu tartışma sonrası hakem Deniz Ateş Bitnel, Salih Dursun ve Markovic'e sarı kart gösterdi. Olayın 2 dakika sonrasında ise Salih'in topsuz alanda Markovic'e yaptığı hareket sonrası kısa süreli bir gerilim daha yaşandı.

'Sana ne lan, bak işine'

Gökhan Gönül maç sonrası, 'Birçok kişi benim sahadaki duruşumu bilir. Yenildiği zaman rakibi tebrik eden, ortam gerildiğinde sakinleştirmeye çalışan biriyim. Ortam gerildiğinde iki oyuncu birbirine sert girince rakibin hocası kendi alanını terk edip bir şeyler yapmaya çalıştı. Dışarıdan yanlış anlaşılabilir. Ben gidip hocaya "Hocam sen yapma bari ne yapıyorsun" dedim. Hoca da "Sanane lan, bak işine" dedi. Bu lafları söyledikten sonrasını hatırlamıyorum. Biz de bir yere kadar susabiliyoruz' ifadesini kullandı.
Konular Spor Haberleri