Kadıköy maç sonu karıştı!

Fenerbahçe-Bursaspor maçının son anlarında protokol tribünü karıştı.

Kadıköy maç sonu karıştı!
Skorer'de yer alan habere göre protokol tribününde son dakikalarda büyük gerginlik yaşandı. Protokol tribünün alt kısmında yer alan Fenerbahçeli taraftarlar, Bursasporlu futbolcuların, Webo’nun golünden önce kendilerini sürekli yere attıkları gerekçesiyle yeşil-beyazlı kulübün Başkanı Recep Bölükbaşı ve oğluna küfürlü tepki gösterdi. Ayağa kalkan Bölükbaşı, sarı-lacivertli taraftarlara yanıt verince gerilim daha tırmandı. Güvenlik güçlerinin bu sırada Fenerbahçeli üç taraftarı gözaltına aldığı bildirildi.

Olayların koridorlarda devam ettiği ileri sürülürken, Başkan Recep Bölükbaşı maçtan sonra sert açıklamalar yaptı. Kendisine ve oğluna küfür edildiğini belirten Bölükbaşı, “Golden iki dakika önce bana, oğluma ve yöneticiliremize küfür ettiler. Kudurmuş gibiydiler, biz misafiriz orada. Polis de görüntüleri kayıt altına aldı, avukatım da yanımdaydı ve şikayetçi oldum” dedi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Türkoğlu ise Recep Bölükbaşı’nın kendilerine küfür ettiğini söyledi. Türkoğlu, “Bursasporlu futbolcuların kendilerini yere atması yüzünden protokol tribününde tepkiler oldu. Bir baktık Recep Bölükbaşı sandalyenin üstüne çıkmış ailelerimize küfür ediyor. Deplasmanlarda yediğimiz küfürler yetmiyor, kendi sahamızda küfür yemeye başladık. Bu küfürler FBTV kameraları ve maçın temsilcisinin önünde oldu. Herkes duydu küfürleri. Başkanımız Aziz Yıldırım’a 60 gün ceza veren PFDK bakalım Recep Bölükbaşı’na ne yapacak. Bir başkan böyle küfürler edemez, çok ayıp” diye konuştu.
Konular Spor Haberleri