Kadir Doğulu düğünü erteleyecek mi?..

Kemal Doğulu, yoğun bakımdayken gözler Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’ya çevrildi. 8 Temmuz’da evlenecek olan çift, ‘Önce Kemal’ diyerek hazırlıkları bir kenara attı.

Kadir Doğulu düğünü erteleyecek mi?..
Takvim'de yer alan habere göre ekranda şöreti yakalayan Kemal Doğulu, geçtiğimiz akşam Beyoğlu'ndaki evinde merdivenlerden düşmüş ve ardından yoğun bakıma alınmıştı. Bir süredir antidepresan ilaçlar kullanan ve 'deliryum' aşamasına geldiğini itiraf eden Doğulu'nun başına gelenler, "Kaza mı, intihar mı?" dedirtmişti. Medyatik kuaför halen yoğun bakımdayken gözler kardeş Kadir Doğulu ve nişanlısı Neslihan Atagül'e çevrildi.

'GEREKİRSE ERTELERİZ'

8 Temmuz'daki düğünleri için davetiye dağıtmaya başlayan ünlü çiftin Kemal Doğulu'nun başına gelenler nedeniyle düğünü iptal edip etmeyeceği merak konusu oldu. Çiftin yakın çevresinden gelen haberlere göre güzel oyuncu, ağabeyinin başından bir an olsun ayrılmayan Kadir Doğulu'ya "Önce Kemal'i düşün. Gerekirse düğünü erteleriz" dedi. Çift, şimdilik düğün tarihinde ise herhangi bir değişiklik yapmadı.

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Kadir Doğulu, yoğun bakımdaki ağabeyinin sağlığıyla ilgili durumu sosyal medyadan şöyle açıkladı: "Güzel haberlerim var! Kemal'in durumu iyi yönde değişti. Allah'a şükürler olsun. Hızla iyileşmesi için dua etmeye devam..."