Kaf-Kaf çilek avına çıktı!..

Sağ kanat ve stoper takviyesiyle transfere nokta koymak isteyen Karşıyaka'da, Kayseri Erciyes'ten ayrılan Necati de gündeme geldi.

Kaf-Kaf çilek avında!..
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre PTT 1. Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuran Karşıyaka, G.Saray eski başkanı Ünal Aysal'ın söylemiyle transfer literatürüne giren, "pastanın çileği"ni de düşündü.

Stoper ve sağ kanat mevkiilerine takviye yaparak transfere nokta koymayı düşünen, bunun için de Adana Demirsporlu Tayfur Bingöl ile temasları sürdürüp, Osmanlısporlu Bakary Soro'dan haber bekleyen Kaf-Kaf, çilek olarak da Kayseri Erciyes'ten ayrılan 35 yaşındaki yıldız oyuncu Necati Ateş'i gündeme aldı. Karşıyaka'ya büyük destek veren Erdal Acar ve Devrim Acar'ın Necati Ateş'i kadroya katmak için temaslarda bulunduğu ve başarılı oyuncunun, "PTT 1. Lig'e gelirsem o takım Karşıyaka olur" dediği öğrenildi.

Temaslar sürüyor

İzmirli olan ve yıldızı Altay'da parlayan Necati Ateş daha sonra Aydınspor, Adanaspor, Galatasaray, Ankaraspor, İstanbul BŞB, Real Sociedad, Antalyaspor, Eksişehir ve Erciyes kulüplerinde forma giydi. Galatasaray formasıyla 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanan ve kariyerinde 480 maçta 179 gol atan Necati, A Milli Takım'da da 19 maçta 5 kez fileleri havalandırdı. KSK'nin genç teknik patronu Cüneyt Dumlupınar, Necati Ateş transferi için "Herkes Necati gibi bir oyuncuyu kadrosunda görmek ister. Necati kulübümüzün şartlarına uyarsa, takım içindeki dengeler bozulmayacaksa aramızda görmek isteriz. Ancak öncelik kulübümüzün ekonomik yapısı" dedi.
Konular Spor Haberleri