Kaf-Kaf pes etmiyor

Yeşil-kırmızılılar bu sezon 4 maçta uzatma dakikalarında attığı gollerle 6 puan kazanma başarısı gösterdi.

Kaf-Kaf pes etmiyor
Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, bu sezon topladığı 20 puanın 6'sını uzatma dakikalarında attığı gollerle kazanmayı başardı. Kaf-Kaf bu 6 puanın 3'ünü deplasmanda 1'er puan olarak kazandı. İzmir temsilcisi 4. hafta 90+4'te Alibeyköy önünde Doğukan'ın frikiğinden 2-2'lik eşitlikle sahadan ayrıldı.

8. hafta Kızılcabölük'ün sahasında 90+4'te Cenk'in golüyle yine 2-2'lik skorla 1 puanın sahibi oldu. 12. haftada İzmir derbisinde Bergama önünde 90+2'de Hakan Kuş'un golüyle skoru 1-1 yapmasını bildi.

SON DAKİKAYA KADAR SAVAŞIYOR

Yeşil-kırmızılılar yaklaşık 7 bin taraftarı önünde uzatmada Adıyaman 1954 önünde bayram yaptı.
1-0 geriye düşen Kaf-Kaf 71'de Doğukan ile skoru eşitledi. 90+2'de yine sahneye çıkan Doğukan attığı golle Karşıyaka'yı 2-1 öne geçirdi. İzmir temsilcisi bu gollerle son düdük çalana kadar pes etmeyen bir tablo ortaya koydu. Teknik direktör Mesut Toros, "Oyuncularımızın gösterdiği reaksiyon bizi çok mutlu ediyor. Geriye düşsek bile bunu kabul etmiyor ve puan veya puanlar için savaşıyoruz. Buna devam edeceğiz" dedi.

EKSİKLER GERİ DÖNDÜ

İstanbul'da yarın Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'nda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak olan Karşıyaka tam kadro ile çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sakat olduğu için forma giyemeyen Onur Kıntaş ve cezalı olduğu için oynamayan Mustafa Aşan takıma döndü. Adıyaman 1954 önünde başarılı bir performans sergileyen Doğukan İnci ve Battal Demirbilek'in de İstanbul'da ilk 11'de sahada olması bekleniyor.
Konular Spor Haberleri