Kaf-Kaf’ta soğuk savaş!

KSK’de İbrahim Kaş idmana çıkmamak için sürekli rapor gönderirken yönetim de noter tespiti yaptırıyor.

Kaf-Kaf’ta soğuk savaş!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre 2. Lig'de pazar günü 1461 Trabzonspor'un konuğu olacak olan Karşıyaka'da kadro dışı kaldıktan sonra kendisine özel antrenman programı verilen İbrahim Kaş ile yönetim arasında soğuk savaş yaşanıyor. Kadro dışı kaldıktan sonra İstanbul'a giden tecrübeli stoper, kendisine verilen antrenman programına uymamak için sürekli kulübe rapor gönderirken yönetim de boş durmayıp İbrahim Kaş'ın çıkmadığı her idman için noter tespiti yaptırıyor. Kadro dışı kaldıktan sonra iki kez 7'şer günlük rapor alan İbrahim Kaş, daha sonra 1 ve 5'er günlük 3 rapor daha alarak kulübe gönderdi. Hiç aksatmadan antrenman yapması gereken Bostanlı Hasan Türker Sahası'na noter götürüp İbrahim'in idmana çıkmadığını tespit ettiren Karşıyaka yönetimi, tecrübeli savunmacının açığını yakalamaya çalışıyor.

Bu sezon 4 lig maçında 121 dakika sahada kalan ve sadece 4-3 kaybedilen Aydınspor 1923 maçında ilk 11'de şans bulan İbrahim, takımın idman boykotu yaptığı dönemde 4 arkadaşıyla birlikte kadro dışı kaldı. Ancak diğer 4 arkadaşı affedilmesine rağmen İbrahim'e geri dönüş yolu kesin olarak kapatılmıştı.

La Liga'da oynadı Bostanlı'yı istemedi!

Kariyerinde Beşiktaş, Kocaeli, Bursaspor, Mersin İdmanyurdu, Ordu Elazığ, Gaziantep Büyükşehir gibi takımlarda forma giyen İbrahim Kaş, 2008-2009 yılında İspanya La Liga'da Getafe forması da giydi.

Bostanlı Hasan Türker Sahası'nda idman yapmayı içine sindiremeyen İbrahim Kaş, 25 gündür kulübe rapor göndererek idmanlara çıkmıyor. İbrahim geçen sezonda da 8 lig maçında KSK forması giyip 676 dakika sahada kalmış 1 kırmızı, 2 sarı kart görmüştü.

Bilet almayan kalmasın

Karşıyaka'nın kulübe gelir elde etmek için bastırdığı Menemen Belediyespor hatıra maç biletlerine ilgi her geçen gün artıyor. 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nden bir gün önce oynanacak Menemen Belediye maçı biletleri Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nde 100 liradan satılıyor.

Karşıyaka Belediyesi'nin 1001 bilet alarak başlattığı kampanyada şu ana kadar 1800 bilet satıldı.

Satışın 10 gün sonra oynanacak maça kadar süreceği belirtilirken en az 3 bin bilet satmayı hedefleyen yönetimin 300 bin lira gelir elde etmeyi amaçladığı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri