Kaf-Kaf'tan taraftara jest!

Karşıyka, ikinci yarıda tribünleri doldurma sözü veren seyircisi için, özel kombine bilet çıkarma hazırlığında...

Kaf-Kaf'tan taraftara jest!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre PTT 1. Lig'de ilk yarıyı ilk 6 içinde bitiren Karşıyaka'da yönetim ligin ikinci yarısında protestosunu bitirip maçlara gelme kararı alan taraftarlarına jest hazırlığında. Yeşil-kırmızılı yönetim ligin ikinci yarısı için özel kombine bilet çıkarmayı planlıyor.

Yönetiminin bu haftaki toplantısında bilet fiyatlarını belirleyeceği ve taraftarlarına ikinci yarı için çok cazip bir kombine fiyatı sunacağı öğrenildi. KSK Başkanı Fatih Diniz, "İkinci yarı taraftarımızın desteği ile çok güzel skorlara imza atacağımızdan eminim" dedi.

İlk yarı maçlarını 300 seyirci ortalamasına oynayan Karşıyaka, ikinci devre seyirci patlamasına hazırlanıyor. Yeşil-kırmızılı taraftarlara bugüne kadar satılan Passolig kartı sayısı 2 bin 663'e ulaştı.

Passolig protestosunu bitirerek, maçlara gitme kararı alan KSK taraftarları, takıma önemli bir itici güç olacak. KSK Başkanı Fatih Diniz, "Taraftarımız ikinci yarı desteği güçümüze güç katacak. Ekonomik olarak kaynak arayışımız sürüyor. Ancak önceliğimiz mevcut kadromuzdaki oyuncu ve teknik heyetimize ödeme yapmak. İç huzuru sağladığımız takdirde ilk yarı 25 toplayan ekibimiz ikinci yarıda büyük işlere imza atacaktır" diye konuştu.
Konular Spor Haberleri