'Kalp hırsızı' yakalandı!

Bandırma'da 4 kadını evlenme vaadi ile kandırarak paralarını aldığı öne sürülen 41 yaşındaki Hasan Y. yakalanarak tutuklandı.

'Kalp hırsızı' yakalandı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre İstanbul'da oturan Hasan Y., 2 ay önce Bandırma'da oturan 36 yaşındaki D.Ç. adlı kadın ile sosyal medya aracılığı ile iletişim kurarak tanıştı. Bandırma'ya gelerek bir kafede D.Ç. ile buluşan Hasan Y., kadının güvenini kazanıp kendisi ile sürekli yazışıp telefon görüşmesi yaptı.

Hasan Y., bir görüşmesinde D.Ç.'ye evlenmek istediğini ancak borcu olduğu anlattı. D.Ç., Hasan Y.'ye inanarak nakit para ve bileziklerini verdi. 10 bin lira değerindeki altın ve nakit parayı alıp "Borçlarımı ödeyeceğim" diyerek D.Ç.'nin yanında ayrılan Hasan Y., kayıplara karıştı. Paraları verdikten sonra Hasan Y. ile evlenmeyi bekleyen D.Ç., sevdiği adama ulaşamadı ve dolandırıldığını anlayarak, polise şikayette bulundu.

Polisin yaptığı araştırma sonucu İstanbul'da da aynı yöntemle 3 kadını dolandırdığı bildirilen Hasan Y. gözaltına alındı. Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Hasan Y. tutuklandı. Bandırmalı mağdur kadın D.Ç.'nin, "Ona çok inanmıştım hatta sevmiştim bile. Hayallerimi yıktı, hem 10 bin lira paramı aldı" diyerek şikayetçi olması üzerine polisin takibi sonuncunda Bandırma'da yakalandığı belirtildi.