Kanseri yendiği hastanede hemşire oldu!

Atlanta'da yaşayan Montana Brown isimli genç kıza, önce iki yaşındayken sonra da 15 yaşındayken kanser teşhisi konuldu. Tedavi gördüğü hastanede hemşirelik yapmaya başlayan Brown, bunun en büyük hayali olduğunu söyledi.

Kanseri yendiği hastanede hemşire oldu!
Habertürk'te yer alan habere göre Montana Brown, çocukluğunda iki defa kansere yakalandı. 24 yaşındaki Brown'a ilk önce 2 yaşında nadir görülen bir kanser teşhisi konuldu. Atlanta, Georgia'da yaşayan kız kemoterapi tedavisi gördü ve kanseri yendi.

15 yaşındayken kanseri nükseden genç kız tekrar kemoterapi tedavisi almaya başladı. Tedavi gördüğü hastanedeki hemşirelerin ona son derece sevecen ve merhametli davranmaları, Montana'nın hemşire olmasını sağladı.

"Bana karşı nazik, sevecen ve merhametli olmaları bana yardımcı oldu" diyen Montana Brown, kanserle ilgili kişisel deneyimlerinin, kanserle savaşan çocuklar ile özel bir empatik bağ oluşturmalarını sağlayacağını söylüyor.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hemşirelik yaptığı için çok mutlu olduğunu kaydeden Brown, "En büyük hayalime 24 yaşımdayken ulaşacağımı hiç düşünmezdim. Bu, inanılmaz ve müthiş bir şey" dedi.