Kapadokya’ya Emrah bereketi

10 yıl aradan sonra ‘Aşk ve Mavi’ dizisiyle ekrana dönen Emrah için çevre illerden çekimlerin yapıldığı Kapadokya’ya turlar düzenlendiği öğrenildi.

Kapadokya’ya Emrah bereketi
Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre yayınlandığı ilk günden itibaren beğeni gören ve reyting sıralamasında birinci sıraya yerleşen ‘Aşk ve Mavi’ dizisinin etkileri sürüyor. Çekimleri Kapadokya’da gerçekleşen dizi dolayısıyla eşi Sibel Erdoğan ve oğlu Elyesa’yla Ürgüp’e yerleşen Emrah, yoğun ilgiyle karşılaştı. 10 yıl aradan sonra ekrana dönen sanatçıyı görmek için çevre illerden turların düzenlendiği öğrenildi. 15 Temmuz darbe süreci sonrası büyük yara alan Kapadokya ve Ürgüp esnafının yüzü bu vesileyle gülmeye başladı. Dizinin başlamasıyla beraber işlerinin arttığını söyleyen çevre esnafı, “Çevre illerden ve özellikle Arap ülkelerinden Emrah’ı görmek için gelen müşterilerimiz oluyor. Bu vesileyle yüzümüz gülmeye başladı” dedi.

‘Turizme katkıda bulunacak’

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, “Emrah’ın başrolünde olduğu ‘Aşk ve Mavi’ dizisinin bölgenin tanıtımına ve turizmine ciddi derecede katkıda bulunacağını düşünüyoruz. Bu tür projelerin burada çekilmesi, bölgemiz ve şehrimiz adına son derece önemlidir” dedi.

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Dernek Başkanı Yakup Dinler ise, “Reytinglerden de anlaşılacağı üzere, uzun bir süre burada olacaklar. Dizi kriz sonrası tanıtım ve turizm adına bölgemize ciddi katkı yapacaktır” diye konuştu.