Karadenizli müzik grubunun Kerimcan Durmaz isyanı!

Karadeniz müziğinin temsilcilerinden Grup İmera, Trabzon’da sahne alan Kerimcan Durmaz’ı ağır bir şekilde eleştirdi. İmera, “Bu rezilliklere prim verilmesin” dedi.

Karadenizli müzik grubunun Kerimcan Durmaz isyanı!
Sözcü Gazetesi'nden Ömercan Altay'ın haberine göre Karadenizli müzik grubu İmera, Trabzon'da bir mekânda sahneye çıkan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ı topa tuttu.

Karadenizli gençlerin de Kerimcan Durmaz’a olan bu ilgisine bir anlam veremediğini belirten İmera, açtı ağzını yumdu gözünü.

İmera, Instagram’daki videoları, dansı, giyimi ve DJ’lik performansıyla çok büyük bir hayran kitlesi toplayan Durmaz hakkında şöyle konuştu: “Bu tepkinin Kerimcan Durmaz isimli vatandaşın kesinlikle yaşam tercihi ve cinsel tercihiyle alakası yok. Ortada yapılan bir sanat yok. Ortada büyük bir samimiyetsizlik ve ahlaksızlık var. Birçok kişiye 'Oğlunuz bunun gibi davranışlarda bulunacak' desek bizle kavga eder, seni dövmeye yeltenir. Ama konserinin ise 2 gün önceden tüm locaları doluyor. Mekanlar bizim istediğimiz çok cüzi ücretleri vermekten kaçınırken, böyle insanlara bir şey hak etmediği halde yüksek rakamlar ödüyor. Bu rezilliklere prim verilmesini de doğru bulmuyoruz” ifadelerini kullandı.

Karadenizli müzik grubunun Kerimcan Durmaz isyanı!