Karısı evden kaçtı, kayınvalidesini öldürdü!

İzmir’de karısı evden kaçan O.B, aynı evi paylaştığı kayınvalidesi Kader Erenuluğ’u boynundan silahla vurarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan damat aranıyor

Karısı evden kaçtı, kayınvalidesini öldürdü!
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Konak ilçesi Yenişehir semtinde 36 yaşındaki O.B, eşi Asya B. evden kaçtıktan sonra bir süredir birlikte aynı evi paylaştığı kayınvalidesi Kader Erenuluğ'u (50) silahla boynundan vurarak öldürdü. Katil damat olaydan sonra suç aleti silahla birlikte kaçarak izini kaybettirdi.

Polis damat O.B'yi arama çalışması başlattı.

BOYNUNDAN VURMUŞ

Korkunç olay, önceki gece saat 23.30 sıralarında Konak Yenişehir Güney Mahallesi 1148/1 sokakta bulunan bir apartman dairesinin giriş katında meydana geldi. Mahalleden silah sesleri geldiğini duyan vatandaşlar, hemen polise ihbarda bulundu.

Alınan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, apartmana girdiklerinde kanlar içerisinde yatan bir kadınla karşılaştı.

Ekiplerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Kader Erenuluğ'un olay yerinde öldüğü belirledi.

SUÇ KAYDI VAR

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis Kader Erenuluğ'un boynundan tek el ateş edilmesi sonucu öldürüldüğünü belirledi. Talihsiz kadının cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet ile ilgili soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, Erenuluğ'un kızı ile evli olduğu ileri sürülen ve birçok suçtan kaydı bulunan O.B'yi cinayet zanlısı olarak aramaya başladı.

OTOMOBİLLE KAÇMIŞ

O.B'nin cinayetten sonra olay yerinden beyaz bir şahin marka otomobille kayıplara karıştığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ile Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, cinayet zanlısını yakalamak için özel ekip kurdu.