Loris Karius model aşkından ayrıldı!

Beşiktaş’ın Hollywood yıldızlarına taş çıkartan Alman kalecisi Loris Karius, iddiaya göre ABD’li manken aşkı Daniella Grace’den ayrıldı. Ayrılık nedeni ise ‘uzak mesafeler’...

Karius model aşkından ayrıldı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre İngiltere'nin Liverpool takımından Beşiktaş'a transferiyle sadece Siyah- Beyazlı taraftarı değil Türk kızlarını da mest eden Loris Karius, gündemden düşmek bilmiyor. Yakışıklılığıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip çıkan 25 yaşındaki Alman kaleci, ülkemize adım attığı andan itibaren kızların yakın markajına girdi. Sosyal medya hesabından Türk kızlarının yorum ve beğeni yağmuruna tuttuğu Loris Karius'la ilgili Alman basını, "Genç kızlara müjde" dedirtecek bir iddiayı ortaya attı.

ALMAN BASINI YAZDI...

Alman basınına göre; yakışıklı kaleci, bir süredir birlikte olduğu Daniella Grace ile yollarını ayırdı. Alman basını, 28 yaşındaki seksi modelin Loris Karius'la ayrılık nedeninin "aradaki mesafeler" olduğunu yazdı. İkilinin Instagram'da birbirlerini takibi bırakması da iddiaları güçlendirdi. Bu arada Loris Karius'un, Instagram hesabı üzerinden sosyal medya fenomeni Melis Ayça Değirmencioğlu ve Merve Taşkın'a mesaj atması olay yaratmıştı.

Karius'la İstanbul'a gelen ABD'li modelin, ilişkisini uzak mesafeler yüzünden bitirdiği iddia edildi.

SOSYAL MEDYA PİŞMANLIĞI

Olayın ardından Alman kalecinin "Yurt dışında böyle şeyler çok normal. Ama burada futbol hayatım dışında bir şeyle gündeme gelmek istemiyorum. Bir daha tanımadığım kimseyle yazışmam" dediği öğrenildi. "İngiltere'de bile bu kadar çok ilgi görmüyordum" diyen yakışıklı kalecinin, Boğaz manzaralı ev bakıyor...

BOĞAZ HAVASINA BAYILDI

Yaklaşık 1 aydır İstanbul'da olan Alman kaleci, özellikle Boğaz'a hayran kaldı. Önceki akşam Kuruçeşme'deki Huqqa isimli mekanda vakit geçiren Loris Karius, eğlenmek için Blackk adlı mekana geçti. Bu arada Boğaz aşığı olup çıkan ünlü kaleci, Beşiktaş yöneticilerine "Etiler ya da Beşiktaş'ta Boğaz'ı gören bir ev istiyorum" dedi.
Konular Spor Haberleri