Karşıyaka çok 'Mesut'

TFF 3. Lig 2. Grup'ta sancılı başladığı ligde Altındağ Belediye yenilgisiyle son sıraya kadar gerileyen Karşıyaka, teknik heyette gidilen kan değişikliği sonrası gerçek hüvviyetine büründü.

Karşıyaka çok 'Mesut'
Yeni Asır Gazetesi'nden Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre Aytekin Sümbül'ün yerine göreve getirilen Mesut Toros, Kızılcabölük deplasmanından 2-2'lik skorla getirdiği 1 puanı Osmaniyespor'u 1-0 yenerek 3 puanla süslemesini bildi.

Göreve geldiğinde özgüven kaybı yaşamış, kırılgan bir takımla karşılaştığını ancak kısa sürede bunları aştıklarını belirten Mesut Toros, "Sorunları çok kısa sürede aştık. Çünkü gerçekten saygılı, pozitif düşünen bir sporcu grubuyla çalışıyorum. Seyircimiz önünde kazanmak önemliydi. Gerekli kenetlenmeyi sağladığımızı düşünüyorum. Her oyuncudan maksimal fayda sağlamaya çalışacağım. Biz 'Birlikte Varız' diyerek yola çıktık. Sıkıntı yaşamadan hak ettiğimiz yere kısa sürede ulaşmaya çalışacağız. Bu ligin gereklerini yerine getirip bu ligin konseptine uyacağız. Yönetimimiz gerekli desteği veriyor, taraftarımız yanımızda, biz de güzel sonuçlarla camianın yüzünü güldürmek için 7 gün 24 saat çalışacağız" dedi.
Konular Spor Haberleri