Karşıyaka 'ikinci yarı' için iddialı!

Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, devre arasını çok iyi değerlendirmek istediklerini ifade ederek, "İkinci yarı çok maç kazanan, çok gol atan bir Karşıyaka olacak" dedi.

Karşıyaka 'ikinci yarı' için iddialı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 17. haftada oynanan maçların ardından, devreyi 16. sırada kapatarak düşme potasından kurtulamayan Karşıyaka'nın Teknik Direktörü Halim Okta, ligin ikinci yarısı için çok iyi ve hazır bir biçimde kamp sürecini geçirmek istediklerini kaydetti. İkinci devrede öncelikli hedeflerinin çabuk bir şekilde düşme potasının üstüne çıkmak olduğunun altını çizen Okta, "Son hafta oynanan maçta Abdülhamit Yıldız'ın cezası vardı, bitti. Bir sonraki toplanışımızda cezalı oyuncumuz ve sakatlığı bulunan oyuncumuz olmayacaktır. Onlarla çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.

"Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

İkinci yarıya çok iyi başlangıç yapmak istediklerini aktaran Okta, "Oynanan oyundan memnunum. Kırklareli maçındaki son yarım saat hariç oynanan oyundan da memnunum. Bu maçta biraz psikolojik bir baskı oldu. Oyuncularda bir geri çekilme, skoru koruma psikolojisi oldu. Bizim kontrolümüzün dışında gerçekleşti. Onun dışında oynadıkları tüm maçlardan çok memnunum. Maçlar oynanırken, bizi destekleyen taraftarımızın takım üzerindeki olumlu etkileri de bizleri olumlu anlamda etkiledi" ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda futbolcularının çok azimli olduğunu da söyleyen Okta, "Oyuncularımın çalışmalarından, özverilerinden, kazanma isteklerinden çok memnunum. Hepsiyle iyi bir çalışma uyumu yakaladık. Son derece içten ve arzulu bir biçimde çalışıyorlar. Mümkün olduğunca sahaya da bunu yansıtmaya çalışıyorlar ama tabii bu bir süreç meselesi, yani birden bire her şey değişmiyor. Ama onlardaki bu gelişimi çok olumlu görüyorum. Bireysel anlamda da gelişmeler var. Bazı oyuncularda daha hızlı, bazı oyuncularda daha ağır ama özellikle forvet hattında bazen şanssızlık yaşıyoruz. Bazen daha kolay pozisyonlarda gol öncesi pası veya gol pası atamıyoruz. Zaman zaman sıkıntı yaşadık. Birçok maçı çok daha rahat kazanabilirdik. Futbolda şans var mıdır, yok mudur çok tartışılır ama zaman zaman futbol şansımızın olması gerektiğine inanıyorum. İkinci yarı hepsini kıracağız. İkinci devre çok başarılı bir Karşıyaka, çok maç kazanan, çok gol atan bir Karşıyaka sahada olacak" şeklinde konuştu.
Konular Spor Haberleri