Karşıyaka'da ayrılık rüzgarı!

Abdülhamit ayrılmak için TFF kanalıyla kulübe ihtarname çeken 4. oyuncu oldu...

Karşıyaka'da ayrılık rüzgarı!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre 2. Lig Beyaz Grup'ta Konya Anadolu Selçuk beraberliği ile tehlikeli bölgeden çıkamayan Karşıyaka'da ayrılmak isteyen futbolcular kervanına Abdülhamit Yıldız da katıldı.

3 sezondur yeşil-kırmızılı formayı giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu tahsil edemediği peşinat alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu üzerinden kulübe ihtarname gönderdi. 30 gün içinde tecrübeli futbolcuya ödeme yapılmazsa serbest kalma hakkını elde edecek.

14 MAÇTA BANKO OYNADI

Karşıyaka'ya 2015-2016 sezonunda Balıkesirspor'dan ara transfer döneminde gelen Abdülhamit Yıldız, 5 maçta yeşil-kırmızılı formayı terletti. Geçen sezon takımın önemli oyuncularından olan Abdülhamit 20 lig maçında görev yapıp 3 gole imza attı. Bu sezon savunmanın sağında oynayan tecrübeli oyuncu 14 maçın 14'ünde ilk 11'de sahaya çıktı, 1 gol kaydetti ve 1246 dakika sahada kaldı.

40 maç oynadı

Karşıyaka'ya 2015-2016 sezonunda Balıkesirspor'dan transfer olan Abdülhamit Yıldız, yeşil-kırmızılı formayla 40 karşılaşmada görev yaptı, 4 gol attı.

TELAFİYİ FETHİYE'DE YAPMAK İSTİYOR

5-3'lük Ottocool Karagümrük galibiyetini Konya Anadolu Selçukspor'u yenerek süsleyemeyen ve uzun bir aradan sonra düşme hattından çıkma fırsatını kullanamayan Karşıyaka'da gözler Fethiye deplasmanına çevrildi. Dün bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başlayan KSK'de teknik patron Halim Okta, kimseden çekinmediklerini, Fethiye'ye galibiyet için gideceklerini söyledi. Okta, "Fethiye düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor ve çıkışta bir ekip. Kritik bir maç" dedi.
Konular Spor Haberleri