Karşıyaka'da 'Güneş' çarpması!

Tokat maçı sonunda soyunma odasında kavga eden oyunculara tepki gösteren KSK teknik patronu Atilla Güneş, “Kimse vazgeçilmez değil” diyerek rest çekti.

Karşıyaka'da 'Güneş' çarpması!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre Tokatspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek Play-Off hattının dışına çıkan Karşıyaka'da, maç sonrası yaşanan tatsızlık teknik patron Atilla Güneş'i çok kızdırdı.

Battal Demirbilek ile kaleci Behram Zülaloğlu arasında maç sonu soyunma odasında başlayan sözlü tartışmanın, kavgaya dönüşmesi güçlükle önlenirken, takım içindeki tatsızlık yenilginin önüne geçmişti. Güneş, "Amaç ve hedef birliktelikleri olanlarla yoluma devam ederim. Maç kaybedebiliriz ama biz birbirimizi asla kaybetmeyeceğiz." dedi.

Kulübün formasını giyen her futbolcunun, Karşıyaka Spor Külübü sporcusuna yakışır bir şekilde davranmak zorunda olduğunu vurgulayan Güneş, "Play-Off'a kalırız, kalmayız hiç sorun değil. Sezon başında bu kulübün formasını yere düşürtmedim, bu saatten sonra da düşürtmem. Kulübün içinde bulunduğu bu durumu hiç kimsenin kullanmasına izin vermem. Kim olursa olsun taviz vermem. Bu kulüpte her zaman 'Kol kırılır, yen içinde kalır' felsefesini güttüm. Hiçkimse vazgeçilmez değildir, bu külüp daha önce kimleri gördü, kimler geldi gitti. Gerekeni yapacağım" dedi.

Bir içeri bir dışarı

KSK'nin Play-Off hattına girip çıkmaktan başı döndü. Ligin ilk yarısını Play-Off hattının içinde tamamladıktan sonra 23. haftada Aydınspor 1923 ile 1-1 berabere kalarak 6. sıraya gerileyen yeşil-kırmızılılar bir hafta sonra Kırklareli'yi 2-1 yenerek yeniden hattın içine girdi. Kastamonu 1966'ya 1-0 mağlup olarak yeniden 6. sıraya gerileyen KSK bir hafta sonra 0-0'lık İnegöl beraberliği ile averajla 5. sıraya çıktı. Gümüşhane'yi yenerek yerini sağlamlaştıran Kaf-Kaf, pazar günü Tokat'a 1-0 mağlup olarak yeniden 6. sıraya indi. Son 6 haftada 5 kez yer değiştiren Karşıyaka pazar günü 5. sıradaki Niğde engelini kayıpsız geçerek Play-Off hattına girmeye çalışacak.

Saygısızlığa izin vermem

Altyapısından yetiştiği Karşıyaka'da yıllarca forma giyen, sportif direktörlük yapan ve şimdi de teknik patron koltuğunda oturan Atilla Güneş, KSK armasının değerini çok iyi bildiğini belirterek, "KSK'nin büyüklüğünü herkes kabul edecek. Bu armaya kimse saygısızlık edemez. Buna izin vermem" diye konuştu.
Konular Spor Haberleri