Karşıyaka'da savunma sancısı!

Karşıyaka’da savunma oyuncuları Abdulhamit Yıldız sakat Onur Kıntaş da cezalı duruma düştü, teknik heyet yeni arayışa geçti.

Karşıyaka'da savunma sancısı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF İkinci Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma savaşı veren Karşıyaka'da Niğde deplasmanında kaybedilen üç puanın yanı sıra sağ bek Abdulhamit'in sakatlanması, sol bek Onur Kıntaş'ın kart cezalısı durumuna düşmesi takımda üzüntüyü ikiye katladı.

ABDULHAMİT ŞOKU

Oyunun ikinci yarısında Abdulhamit aldığı darbe sonrası acılar içinde yerde kaldı. Başarılı oyuncu ambulansla Niğde'de hastaneye kaldırıldı. Kaburgasında kırık tespit edilen tecrübeli oyuncunun çarşamba günü Bugsaş deplasmanında oynama ihtimalinin çok düşük olduğu açıklandı.

ÇIRACI SOL BEKE

Gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen sol bek Onur Kıntaş başkent deplasmanında görev yapamayacak. Yeşil-kırmızılı ekipte teknik heyet Bugsaş maçı öncesi Onur ve Abdulhamit'in yerine yeni oyuncular monte etmek için arayışlara başladı. Karşıyaka'da Anıl Çıracı'nın sol bekte, sağ bek için de Mehmet Değirmenci veya Özgür gibi genç isimlerin görev yapması bekleniyor.

YENİLGİYİ HAK ETMEDİK

teknik direktör Cihat Arslan, bir gollerinin verilmediğini, iki toplarının da direkten döndüğünü söyledi. Arslan, "Berabere kalırsak kahrolurum diyordum. Ancak yediğimiz goller sonrası hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Artık ileriye bakmak zorundayız" dedi.
Konular Spor Haberleri