Karşıyaka'da 'teknik' arıza!

Karşıyaka yönetimi istifa eden Uçar’ın sözleşmesi tek taraflı feshetti. Yardımcı antrenör Evren Nalbant görevi bıraktı.

Karşıyaka'da 'teknik' arıza!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta maddi konularda sıkıntılar yaşayan Karşıyaka'da teknik direktör Turgut Uçar'ın sözleşmesi dün tek taraflı olarak feshedildi. 3-0'lık Hatay yenilgisi sonrası istifa ettiğini açıklayan Uçar, çalıştığı dönem için yardımcılarıyla birlikte 20 bin liralık maaşını istedi.

Uçar ve teknik ekibine nakit yerine senet teklif eden yönetim, olumsuz yanıt alınca tesislere noter çağırıp Uçar'ın idmana çıkmadığını belgeledi.

Uçar da karşı atağa geçip ayrı tarihli iki sağlık raporu aldı. Ancak KSK yönetimi, Uçar'ın sağlık raporunu kendilerine değil, federasyona gönderdiği gerekçesiyle sözleşmeyi tek taraflı feshetti.

Gerekli fedakarlığı yaptım

Bu arada teknik direktör Atilla Güneş'in yardımcılığını yapan Evren Nalbant ise dün görevi bıraktı. Nalbant'a eski alacakları için başkan Mutlu Altuğ'un 37 bin liralık çekinin verildiği çekin tarihi sona erince Altuğ'un 2 gün ek süre istediği ancak bu sürede de para ödenmeyince Nalbant'ın, kulüpten ayrıldığı öğrenildi. Kulübünün 3 puanı silinmemesi için fedekarlık yaptığını söyleyen Nalbant, "Yıllardır bekledim ama param ödenmedi" dedi.

Altuğ'dan savunma

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Turgut Uçar'ın istifa ettiğini söylemesine rağmen kendilerine bir yazı gelmediğini belirterek, "Biz de tesislere noter çağırıp feshi yaptık" dedi.

Altuğ, Evren Nalbant ile ilgili olarak da, "Evren'e öncelikle takıma prim dağıtacağımızı söyledim ama o parasını hemen almak istedi" dedi.

Primler yüzleri güldü

Karşıyaka'da Kastamonu 1966 maçı öncesi yüzler gülmeye başladı.

KSK yönetimi, dün futbolcuların Kırklareli galibiyeti ve Aydınspor 1923 beraberliğini kapsayan 2 bin 500 liralık primleri ödemesi kritik 90 dakika öncesi moral oldu.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki çalışmada oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcular bugün havayoluyla Ankara'ya oradan da karayoluyla Kastamonu'ya gidecek.

Tayfun zor Can belki

Karşıyaka'da sakatlığı nedeniyle haftanın ilk 3 idmanına çıkamayan Tayfun Pektürk dün takımla birlikte çalıştı.

Kasıklarındaki sakatlığı nedeniyle tam kapasiteyle çalışamayan Tayfun'un Kastamonu'ya götürüleceği belirtildi.

Gribal enfeksiyon geçirip 2 gündün çalışmalara katılamayan Can Erdem'in de durumu netleşmedi.
Tugay'ın da hasta olduğu ve oynamasının zor olduğu öğrenildi.
Konular Spor Haberleri