Kaşıkçı cinayetine ilişkin son gelişmeler!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın 2 saat içerisinde öldürüldüğü, 3 parçaya ayrılan cesedin bavullara konulduğu saptandı. Cesedin, Kaşıkçı’nın nişanlısının konsolosluğu araması üzerine yaşanan panikle yurt dışına çıkarılmadığı, 12 metrelik kuyuya atılmış olabileceği değerlendiriliyor.

Kaşıkçı cinayetine ilişkin son gelişmeler!
Milliyet Gazetesi'nden Ferit Zengin'in özel haberine göre İstanbul Levent’te evlilik işlemleri için gittiği ülkesinin başkonsolosluğunda cinayete kurban gittiği netlik kazanan Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın 2 saat gibi bir süre içerisinde öldürülüp parçalara ayrıldıktan sonra konsolosluk binasından bavul ve poşetlerle taşındığı polis tarafından belirlendi.

Soruşturmayı yürüten yetkililer tarafından yüzde 90 İstanbul’da olduğu ve yurt dışına çıkarılamadığı değerlendirilen cesedin parçalarının konsolosluk binasından 300 metre mesafedeki konsolosluk konutuna taşınması sırasında kullanılan Vito marka minibüste Kaşıkçı’ya ait DNA izlerinin bulunduğu öğrenilirken, konutun mahzeninde bulunan 12 metrelik bir kuyuya cesedin atılmış olabileceği değerlendiriliyor.

Hazırlanan polis raporunda ise, tamamen önceden hazırlanmış bir plan içerisinde gerçekleştirildiği belirtilen cinayet planını ise Kaşıkçı’nın konsolosluk kapısında bekleyen nişanlısından konsolosluk çalışanlarının sonradan haberdar olması ve panikle yaptıkları acemice hataların hazırlanan planı bozduğunun yer aldığı öğrenildi.