Katil baba: "Ben bu cezayı hak etmiyorum"

İstanbul Üsküdar'da 4 çocuğundan ikisini öldürüp birini ağır yaralayan Aslan G.'nin, eşini darp ettiği gerekçesiyle 'eşe karşı basit yaralama' suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın karar duruşmasında gergin anlar yaşandı.

Katil baba: "Ben bu cezayı hak etmiyorum"
Habertürk'te yer alan habere göre 4 çocuğundan ikisini öldürüp birini ağır yaralayan Aslan G.'ün eşini darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada tansiyon yükseldi. Evlatlarını kaybeden acılı kadın, duruşma salonunda eşinin üzerine yürüdü. Kadının yakınları ve mahkeme hakimi anne S.G.'ü güçlükle sakinleştirdi. Üst sınırdan 1 yıl 6 ay ceza alan sanık ise hakime tepki göstererek, "Ben bu cezayı hak etmiyorum" dedi.

Üsküdar'da 4 çocuğundan ikisini öldürüp birini ağır yaralayan Aslan G.'ün, eşini darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.

'EŞE KARŞI BASİT YARALAMA' SUÇUNDAN 1 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

İşportacılık yapan 4 çocuk babası Aslan G., iddiaya göre geçen yıl Ağustos ayında cinsel ilişki teklifini reddeden eşini darp etti. Hakkında "eşe karşı basit yaralama" suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bu olaydan bir hafta sonra ise evde tartıştığı çocuklarını bıçakladı. 20 yaşındaki A.G.ve O.G. hayatını kaybederken, 22 yaşındaki diğer oğlu O.G. ise ağır yaralandı. Aslan G. "altsoydan akrabayı kasten öldürme" ve "altsoydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklandı.