Katil damattan 100 gündür iz yok!

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i geçtiğimiz Mayıs ayında öldüren damadı Cemil Yavuz Karanfil hala yakalanamadı.

Katil damattan 100 gündür iz yok!
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre İstanbul'da Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan kayınbabası Kadir Demirel'i 29 Mayıs 2017 akşamı Başakşehir'deki evinde bıçaklayarak öldüren Cemil Yavuz Karanfil, 100 gündür yakalanamadı.

YURTDIŞI İHTİMALİ

Bugüne kadar izine rastlanmayan zanlının cep telefonu ve elektronik haberleşme araçlarını kullanmadığı tespit edildi. Şüphelinin yurtdışına çıkmış olma ihtimalinin de değerlendirildiğini belirten yetkililer, bu amaçla sınır kapılarında gerekli çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Katil damattan 100 gündür iz yok!

'FETÖ KAÇIRDI' İDDİASI

Katil zanlısı damat Cemil Yavuz Karanfil'in yakalanmayacağını iddia eden FETÖ'nün eski 2 numarası ve FETÖ ile mücadelede yetkililere önemli bilgiler vererek örgütü çökertmeye çalışan Nurettin Veren, bu cinayetle ilgili çarpıcı iddiada bulundu. Veren, damat Karanfil'in cinayetten sonra FETÖ'nün kirli elleri tarafından kaçırıldığını ve büyük bir aksilik olmazsa asla yakalanmayacağını ileri sürdü.

'İYİ PARA KAZANIYORDU'

Olayda ağır yaralanan ve hastaneden taburcu olan eşi Esma Karanfil'in ifadesi de alındı. Kocasının kendisini aldattığını ileri süren Karanfil'in, "Son yıllarda işleri iyiydi, iyi para kazanıyordu" sözleri de Veren'in iddialarını güçlendirdi.