KATS Sahne’den Türk Sineması ve Yeşilçam Oyuncularına Vefa

Gayrettepe KATS Sahne, 1975 yılında kurulan yaklaşık 8700 üyesi bulunan ve tüm Sanatçıların sosyal haklarını koruyan Film-San Vakfı için hiçbir ücret almadan muhteşem bir komedi oyununu oynayarak vefa örneği sergiliyor.

KATS Sahne’den Türk Sineması ve Yeşilçam Oyuncularına Vefa

Gayrettepe KATS Sahne, Film-San Vakfı için 04 Mart 2018 Pazar günü saat 19:00’da Türk Sineması ve Yeşilçam’ın oyuncuları için perdesini açacak. Eğlenceli ve hareketli hikâyesiyle “Paket Servis”, genç oyuncular Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün ve Cengiz Orhonlu’yu sahnede bir araya getiriyor. Darlene Craviotto’nun kaleme aldığı, Zeynep Küpeli’nin Türkçeleştirdiği “Paket Servis”in yönetmen koltuğunda Onur Şenay oturuyor. Dekorunu Sırrı Topraktepe’nin hazırladığı, fotoğraflarını Fethi Karaduman’ın çektiği, afiş tasarımını Berkcan Okar’ın yaptığı oyun, Gayrettepe KATS Sahne prodüksiyonuyla sahneye konuluyor. Katılacak davetlilere bol kahkahalı, neşeli dakikalar yaşatacak.

“PAKET SERVİS” HAKKINDA

Hayatta var olmaya çalışan ev arkadaşı 2 genç kız, erkeklerin hep kendilerini kandırdıklarını ve önlerine geçtiklerini düşünürler. Erkek dünyasında kadın olarak yaşamanın güçlüklerini ve erkeklerin kadınlara istediklerini yaptıklarını konuşurken bu duruma karşı koymaya karar verirler. Hatta, erkeklerden intikam almak üzere harekete geçerler. Artık sadece, ilk kurbanlarının kim olacağına karar vermeleri gerekmektedir. Aslında kurban çok uzakta değildir, sadece başına geleceklerden haberi yoktur...

FİLM-SAN VAKFI MÜDÜRÜ

KIVANÇ TERZİOĞLU