Karı-koca kavgasını ayırmak istedi, öldü

Antalya’da ayrı yaşadığı eşini silahla yaralayan Hasan Topal, kafede çıkan kavgayı ayırmaya çalışan 40 yaşındaki Şahin Azgın’ı öldürdü

Kavgayı ayırırken öldü!
Sabah'tan Muharrem Manğ'ın haberine göre Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Döne Umut Topal, aralarındaki geçimsizlik nedeniyle bir süre önce 25 yaşındaki eşi Hasan Topal'ı terk etti. Eşini eve geri dönmeye ikna edemeyen Hasan Topal, bu durumu gururuna yediremedi. Önceki akşam eşinin Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde bulunan bir kafeteryada olduğunu öğrenen Hasan Topal, pompalı tüfeği de alarak kafeteryaya gitti. Tüfekle önce havaya ateş eden Hasan Topal, ardından eşi ile tartışmaya başladı. Bu sırada da eşine ateş ederek ayağından vurdu. Olayı gören 40 yaşındaki Şahin Azgın ise kavgayı ayırmak için araya girdi.

BOYNUNDAN VURULDU

Ancak Hasan Topal'ın yeniden ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçmalar, Şahin Azgın'ın boynuna isabet etti. Saldırgan koca olayda kullandığı pompalı tüfeği de bırakarak otomobille kaçarken, iki yaralı vatandaşların ihbarıyla gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralı olan Şahin Azgın, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Zanlı, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu kısa süre sonra Sülek Mahallesi'nde yakalandı.

Hayatını kaybeden Şahin Azgın'ın cesedi ise Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.