Kaya 71 TL ödedi Zehra 650 TL!

Kaya Çilingiroğlu, önceki gün Türkbükü’ndeki en ucuz mekanlardan birinde keyif yaptı. Ünlü iş adamı, 1 limonataya 8 TL öderken geçen hafta kızı Zehra, aynı limonatayı 32 TL’ye içmişti!

Kaya 71 TL ödedi Zehra 650 TL!
Takvim'de yer alan habere göre Kaya Çilingiroğlu, önceki gün Türkbükü’ndeki en ucuz mekanlardan birinde keyif yaptı. Ünlü iş adamı, 1 limonataya 8 TL öderken geçen hafta kızı Zehra, aynı limonatayı 32 TL’ye içmişti!

Eski eşi Hülya Avşar'dan olan kızı Zehra, tatil için pahalı fiyatlarıyla ünlü Bodrum'daki bir plajı tercih ederken Kaya Çilingiroğlu, halk işi tatil yaptı.

BİRİ SAĞ, BİRİ SOL TARAFTA!

Zehra, hamburgerin 65 TL, lahmacunun 45 TL, limonata ve ayranın ise 32 TL olduğu sosyetik mekanda 1 arkadaşıyla 650 TL'lik hesap ödedi. Kızı için "Zehra bana çok benzer. Aşırı halk çocuğudur" diyen Kaya Çilingiroğlu ise deniz keyfi yapmak için Zehra'nın aksine Türkbükü'nü 'pahalı ve ucuz' diye 2'ye bölen köprünün sağ tarafındaki makul fiyatlı bir yeri tercih etti.

2 KİŞİ 71 TL ÖDEDİ...

Eski eşi Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu Hüseyin Kaya ile önceki gün Yakamoz Beyaz Beach'te objektiflere yansıyan Çilingiroğlu, 11 yaşındaki oğluyla deniz keyfini ucuza kapattı.

Çilingiroğlu, kızının gittiği mekanda 95 TL'ye satılan bir tabak mantıyı 30 TL'ye yedi. Ünlü spor yorumcusu, kızının kazıklandığı sosyetik mekanda 72 TL olan makarnayı da oğluna 25 TL'ye yedirdi.

İçecek olarak da 2 bardak limonata söyleyen baba-oğul, bunun için de 16 TL ödedi. Zehra deniz keyfi için 650 TL öderken; Kaya Çilingiroğlu, oğluyla 71 TL'ye yemek yedi.