Selami Şahin: 'Kayahan'a hakkımı helal etmiyorum'

Yıllar önce Kayahan’ın kendi şarkısını çaldığını iddia eden Selami Şahin, kanser tedavisi gören sanatçıyı affetmeyeceğini söyledi.

'Kayahan'ı affetmeyeceğim'
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre sö­zü mü­zi­ği ken­di­si­ne ait olan ‘Göz­ler Kal­bin Ay­na­sı­dı­r’ ile Ka­ya­ha­n’­ın ‘Bir Aşk Hi­ka­ye­si­’ şar­kı­sı­nın bi­rebir ay­nı ol­du­ğu­nu iddia eden Se­la­mi Şa­hin, ara­dan ge­çen uzun yıl­la­ra rağ­men kır­gın­lı­ğı­nın geç­me­di­ği­ni ilk kez açık­la­dı.

Şa­hin, “Şar­kı­nın me­lo­di­si­ni al­mış. Be­nim şar­kım­da ‘si­yah ma­vi ye­şil ol­sun’ söz­le­ri var, o da ‘si­yah-be­ya­z’ söz­le­ri­ni de koy­mu­ş. O dö­nem­de hak­kı­mı ara­dım an­cak ME­SAM şar­kı­ların birbirine benzemediğini söyledi.

‘İSTEMEDEN OLDU’ DEDİ

Ben de ‘ben­ze­mi­yor çün­kü ay­nı­sı’ de­dim. Din­le­yi­ci­le­rim bi­le benzerliği fark etti. Uğ­raş­ma­mak için mah­ke­me­ye ver­me­dim. Ka­ya­ha­n’­a söy­le­di­ğim­de ise ‘İs­te­me­den ol­du­’ de­di­”
di­ye ko­nuş­tu.

‘KIRGINIM İNCİNDİM’

Şahin, uzun bir aradan sonra ilk kez 14 Şubat’ta konser veren ve sahneden inerken dinleyicilerine “Hakkınızı helal edin” diyen Kayahan’a hâlâ kırgın olduğunu söyledi. Sanatçı “Hakkınızı helal ediyor musunuz” sorusuna ise “Biri eserinizi çalsa helal eder misiniz. Ben de  etmiyorum. İncindim” yanıtını verdi.