Kayak merakı İzmirli avukatı öldürüyordu!

İzmirli avukat Orkun Gülaç, doktor arkadaş grubuyla birlikte gittiği Bulgaristan'ın dünyaca ünlü kayak merkezi Bansko'da ölümden döndü.

Kayak merakı İzmirli avukatı öldürüyordu!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre kayak yaparken hızının da etkisiyle dengesini kaybederek pisten dışarı çıkıp uçuruma yuvarlanan ve ağır yaralanan Gülaç, Bulgaristan'daki ilk tedavisinin ardından ambulans uçakla İzmir'e getirildi. Kaza 10 gün önce Bulgaristan'ın dünyaca ünlü kayak merkezi Bansko'da yaşandı. İzmir Barosu'na kayıtlı avukat Orkun Gülaç, doktor arkadaşlarıyla Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi'ne gitti.

1 haftalığına gitmişti

Ülkeye bir haftalık kar tatili için giden evli ve iki çocuk babası Gülaç, tatilin son gününde pistte tek başına kayak yaparken hızının da etkisiyle kontrolü kaybederek uçuruma yuvarlandı. Düşmenin etkisiyle bilincini kaybeden Gülaç, kayak merkezindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ambulans uçakla İzmir'e getirildi

Gülaç, doktor arkadaşlarının ve ailesinin isteği doğrultusunda özel ambulas uçakla İzmir'e getirildi. Burada özel bir hastanede tedavi altına alınan ve vücudunda ve kaburgalarında kırıklar oluşan Gülaç'ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.