Kaybolan delikanlılarla ilgili davada flaş gelişme!

Kumburgaz sahilinden deniz bisikletiyle açılarak kaybolan ve birinin cesedine ulaşılan gençlerin ailelerinin avukatı Zehra Şahin, gençlere deniz bisikleti kiralayan Sinan Ö'nün mahkeme kararıyla serbest bırakıldığını bildirdi.

Kaybolan delikanlılarla ilgili davada flaş gelişme!
Vatan'da yer alan habere göre Zehra Şahin, yaptığı açıklamada, Sinan Ö. için verilen  tahliye kararının 3 Eylül'de çıktığını belirtti. Bugün dosyayı incelerken kararı  öğrendiklerini ifade eden Şahin, şu bilgileri verdi:

"Tahliye kararı verilmiş. Sinan Ö'nün avukatı, suçun oluştuğuna  yeterli kanıt olmadığından bahisle tahliye talep etmiş. Mahkeme de kuvvetli şüphe  oluşmadığı için tahliye kararı vermiş. Tutukluluk delilerin karartılmaması,  şüphelinin kaçmaması için bir tedbirdir. Mahkeme tutuklayarak bu tedbiri yerine  getirmişti. Deliller henüz toplanmadı. Henüz keşif yapılmadı. Herhangi bir  bilirkişi raporu alınmadı. Tersinden tutuklama için nedenler varken, tahliye  kararı verildi. Biz yarın tahliyeye ilişkin itirazımızı yapacağız."

Kumburgaz Kamiloba sahilinden 17 Ağustos'ta kiraladıkları deniz  bisikletiyle açılan 5 genç kaybolmuştu. Arama çalışmaları devam ederken gençlere  deniz bisikletini kiralayan işletmenin sahibi Sinan Ö. 21 Ağustos'ta  tutuklanmıştı. Gençlerden Serdar Demir'in cesedi 25 Ağustos'ta Marmara Adası sahilinde bulunmuştu.