'Kayıp çocuklar' gizemini koruyor!..

Tokat’ın Reşadiye İlçesi’nde 125 gün önce ortadan kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

'Kayıp çocuklar' gizemini koruyor!..
Milliyet'te yer alan habere göre Reşadiye’nin Çermik Mahallesi’nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, geçen yıl 29 Aralık tarihinde saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için dışarı çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine dönmeyince, afad ve Jandarma ekiplerinin de katılımıyla arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen çocukların izine rastlanmadı. Polis ekipleri ise yüzlerce kişinin ifadesine başvurdu. İlçeye giriş çıkış yapan 4 bin aracın incelendiği tüm çalışmalara rağmen, çocuklar bulunamadı.

’ÇOCUKLAR ÇAYDA DEĞİL’

AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, kaybolan çocuklar ile ilgili konuştu. Reşadiye ziyaretinde kayıp çocukların anneleri ile görüştüğünü söyleyen Çakır, "Geçen Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı ile görüştüm. Çocukların Kelkit Çayı’nda olmadığını söyleyebiliriz. Sudaki aramalarda da zaten şu ana kadar ize rastlanmadı. Sonuç almak zaman alacak gibi görünüyor. Şimdi çok fazla arama çalışması yokmuş gibi gözüküyorsa bile araştırmalar sürüyor" dedi.