Kayıp Hollandalı şahsın cesedi bulundu!

Mersin'e arazi satın almaya gelen ve 37 gündür kayıp olan Hollandalı Joey Hoffman'dan kötü haber geldi. Hoffman'ın cesedi Narlıkuyu'da bulundu.

Kayıp Hollandalı şahsın cesedi bulundu!
Hürriyet'te yer alan habere göre Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Narlıkuyu'da 8 Temmuz tarihinde arazi satın almak için gezerken ortadan kaybolan 22 yaşındaki Joey Hoffman'ın cesedi bulundu. Hoffman'ın cesedinin kaybolduğu bölgeye çok yakın bir yerde kuru dere yatağında bulunduğu bildirildi.

80 KİŞİLİK EKİP ARIYORDU

Sigortacı Joey Hoffman, Hollandalı arkadaşı 34 yaşındaki Björn Breukers ve Tarsuslu eşi 26 yaşındaki Derya Ün Breukers ile birlikte 8 Temmuz’da Narlıkuyu’da arazi satın almak için gezerken ortadan kayboldu. Hollandalı Hoffman’ı jandarma ve polislerden oluşan 80 kişilik ekip aramasına rağmen yaklaşık bir aydır sonuç alınamamıştı.

Bu arada uyuşturucu kullandıkları için gözaltına alınıp, nöbetçi mahkemece denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan Björn Breukers ve Türk eşi Derya Ün Breukers’un arazi bakarken farklı yöne gitmiş olabileceğini ileri sürdüğü Joey Hoffman olayı Hollandalı gazeteciler tarafından da takip ediliyordu.