Kayıp Neslişah'ın sırrı ortaya çıktı!

Almanya’dan İzmir’e gelen ve erkek arkadaşı tarafından zorla bir müzikholde çalıştırıldığı iddia edilen Neslişah’ın evlenmek için kendi isteğiyle Mersin’e gittiği ortaya çıktı. İyi haberi alan ailesi de kızına kavuşmak üzere yola çıktı.

Kayıp Neslişah'ın sırrı ortaya çıktı!
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre Almanya'nın Münih kentinden İzmir'e gelen ve uygunsuz fotoğraflarının sosyal medyada yayılması tehdidi sonrasında ortadan kaybolduğu iddia edilen 19 yaşındaki Neslişah Tuna gerçeğini Yeni Asır ortaya çıkardı. Günlerdir gündemin en önemli konularından biri haline gelen ve erkek arkadaşı tarafından tehdit yoluyla Basmane'de bir müzikholde çalıştırıldığı öne sürülen Neslişah'ın evlenmek için kaçtığı anlaşıldı.

ZORLAMA YAPILMAMIŞ

Kimse tarafından zorlanmadan ve tehdit edilmeden, kendi isteğiyle Almanya'dan geldiğini anlatan genç kızın, bu yıl üniversiteden mezun olan 22 yaşındaki inşaat mühendisi Mazlum Kaya ile evlenmek için kaçtığı öğrenildi. Anne Gülşah ve Baba Rıdvan Tuna'nın da İstanbul'dan Adana'ya uçakla, oradan da otomobille Mersin'e geçerek kızlarına kavuştuğu, burada damat adayı ve ailesiyle tanışacakları belirtildi.

HER YERDE ARANIYORDU

Almanya'nın Münih kentinde yaşayan Neslişah Tuna, 20 gün önce ortadan kayboldu. Ailenin yaptığı araştırmalar sonrasında Neslişah'ın İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na geldiği tespit edildi. Ayrıca genç kızın, uygunsuz fotoğraflarının erkek arkadaşı tarafından sosyal medyada yayılması tehdidiyle kayıplara karıştığı ve İzmir Basmane'de bir müzikholde çalıştığı ileri sürüldü. Apar topar Almanya'dan uçakla Türkiye'ye gelen ailenin iddiaları üzerine İzmir polisi de alarma geçti. Polis araştırmasında Neslişah'ın İzmir'e geldiği, ardından Adana'ya gittiği saptandı. Gece kulübünde çalıştırıldığı iddialarının ise asılsız olduğu ortaya çıktı. Polisin farklı illerde sürdürdüğü çalışmalar sonrasında Neslişah Tuna, geçtiğimiz gün Adana'da ortaya çıktı. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu ve polislere tehdit edilmediğini söylediği öğrenildi. Ayrıca yaşı büyük olan Neslişah'ın yasalar gereği izin vermesi durumunda hangi ilde bulunduğu ve ailesiyle görüştürülebileceği açıklanmıştı.

'GÖRMEDEN İNANMAM' DEDİ

İstanbul'da ATV'de Müge Anlı'nın programına çıkan anne Gülşah Tuna, kızının iyi ve sağ olduğuna dair haberi alınca sevindiklerini ama onu görmeden gerçekten iyi olduğu iddiasına inanamayacağını dile getirdi. Yeni Asır gazetesi de endişeli anne ve babanın, kızlarıyla buluşacağı haberine ulaştı.

AİLELER TANIŞIP KONUŞACAK

Ailesini telefonla Mersin'e çağıran Neslişah Tuna, inşaat mühendisliğinden bu yıl mezun olan 22 yaşındaki Mazlum Kaya ile internetten tanıştığı ve birlirlerini çok sevdiklerini, evlenmek için Türkiye'ye kaçtığını söyledi. Anne ve baba Tuna da bu mutlu haberine ardından uçakla Adana'ya, oradan da kiraladıkları otomobille Mersin'e kızlarına kavuşmaya gittiler. Dün akşam gerçekleşen tanışma sonrası kayıp genç kız ile çılgın aşık Mazlum Kaya'nın evlilik tanilerini konuşacakları, genç çiftin Türkiye mi yoksa Almanya'da mı yaşayacakları konularının konuşulacağı öğrenildi.