Kayıp Rita hakkında flaş gelişme!..

Almanya’da kuaförlük yapan Rita Dari Winkler'in İstanbul'da kaybolması ile ilgili yürütülen soruşturmada polise kritik bir bilgi geldi.

Kayıp Rita hakkında flaş gelişme!..
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Winkler'in Türk sevgilisi A.K.S'nin Gölcük'te bir akrabasına ait arazide ve mezarlıkta kazı yaptığı ve dükkanında beton döktüğü bilgisi üzerine polis, savcılıktan bu noktalarda kazı çalışması yapmak için izin istedi. Savcılığın kararı bekleniyor.

Rita Dari Winkler'in 9 Mart 2016 gününden itibaren kayıp olması ile ilgili yürütülen soruşturmada, ilginç bir noktaya gelindi. Polisi arayan bir kişi, Rita'nın sevgilisi A.K.S'nin Rita kaybolduktan birkaç gün sonra Gölcük'te bir akrabasına ait arazide, bir mezarlıkta kazı yaptığını, dükkanında da beton dökme işi yaptığını söyledi.

Bunun üzerine polis harekete geçti. Savcılığa bu noktalarda kazı çalışması yapmak için başvuruda bulundu. Başvuruya olumlu yanıt gelirse polis bu noktalarda kazı çalışması yapacak.

Hannover'de kuaför dükkanı işleten Rita Darı Winkler, 3 Mart 2016 günü Türk sevgilisi A.K.S ile buluşmak için İstanbul'a gelmişti. Atatürk Havalimanı'nda buluşan ikili, Çınarcık'a geçmiş ve burada kiraladıkları evde bir hatfa kalmıştı. A.K.S'nin ifadesine göre; Rita, kendisine bir veda mektubu bırakarak dışarı çıkmış ve bir daha geri dönmemişti.

Polisin yaptığı araştırmada ise Rita'nın Çınarcık'tan ayrıldıktan sonra Pendik'e gelerek bir otel odası tuttuğu ortaya çıkarılmış, son olarak da burada görülmüştü. Emniyette alınan ifadesinin ardından Almanya'ya giden A.K.S, Rita'nın kaldığı otele gelmediğini söylemesine rağmen, yapılan teknik incelemede otel bölgesinde olduğuna yönelik bilgilere ulaşılmıştı.