Kayseri'de baba korkusuyla gelen ölüm!

Kız arkadaşının evine giden Ahmet Karakurt, genç kızın babası gelince balkona saklandı. Babanın, sıcaktan bunalıp balkona çıkması üzerine korkuluklara asılan Karakurt, kolları yorulunca 12'nci kattan düştü.

Kayseri'de baba korkusuyla gelen ölüm!
Sabah'tan Ali Altundaş'ın haberine göre Kayseri'de 15 yaşındaki kız arkadaşının çay içmek için eve davet ettiği 16 yaşındaki Ahmet Karakurt, bu sırada kızın babası eve gelince korkudan balkona saklandı. Sıcaktan bunalan baba hava almak için balkona yönelince de kendisini balkon korkuluklarından sarkıttı.

Balkona çıkıp oturan babanın içeri girmesini bekleyen genç, kolları yorulunca 12. kattan düşerek can verdi. Talas ilçesinde oturan 15 yaşındaki E.B., arkadaşı Ahmet Karakurt'u arayarak evde kimsenin olmadığını söyleyip çaya davet etti. Daveti kabul eden Karakurt, akşam saatlerinde eve geldi. İki genç birlikte sohbet ederek çay içtikleri sırada, E.B.'nin anne ve babası geldi. Zil çalınca kapıyı kontrol eden genç kız, "Babam geldi" dedi. Büyük bir korku yaşayan ve paniğe kapılan Karakurt ise çareyi balkona saklanmakta buldu. Daire 12'nci katta olduğu için kaçamayan Karakurt, balkonda beklemeye başladı. Bir süre sonra sıcaktan bunalan baba, hava almak için balkona yöneldi.

BALKON KEYFİ UZAYINCA...

Bunu gören Karakurt, saklanacak yeri olmadığı için, balkon korkuluklarından tutarak kendisini aşağıya sarkıttı. Durumdan habersiz olan genç kızın babası da balkona çıkıp oturdu. Bir süre korkuluklarda tutunarak bekleyen Ahmet Karakurt, genç kızın babasının balkon keyfinin uzun sürmesi üzerine daha fazla dayanamayarak 12'nci kattan yere düştü.

Düşme sesini duyunca aşağıya bakan genç kızın babası, olay yerinde feci şekilde can veren gencin cesedini gördü. Önce intihar ettiği sanılan Ahmet Karakurt'un ölüm nedeni, polisin soruşturması ile ortaya çıktı. Ahmet Karakurt'un düştüğü apartmanda oturmadığını belirleyen polis, E.B.'nin ifadesini alınca ölen gencin çay içmeye geldiğini, kızın babası gelince de korkudan balkondan sarkması üzerine düşerek can verdiğini belirledi. Talihsiz genç, otopsinin ardından gözyaşları arasında toprağa verilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.