Kayserispor, Süper Lig'de!

PTT 1. Lig'in 33. hafta müsabakasında Kayserispor, konuk ettiği Karşıyaka'yı 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve kupasını da aldı.

Kayserispor, Süper Lig'de!
CİHAN'da yer alan habere göre Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan maçı 2-1 kazanan ve şampiyon olarak Süper Lig'e çıkan Kayserispor, şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden aldı. Maç sonrası Kayserili futbolcular kupayla birlikte sahada şampiyonluk turu atarak büyük sevinç yaşadı. Futbolcular sevinçlerini aynı zamanda eşleri ve çocuklarıyla da paylaştı.

Şampiyonluğu değerlendiren Kayserispor Teknik Sorumlu Cüneyt Dumlupınar, hak ettikleri bir şampiyonluk kazandıklarını söyledi. Geçen sezondan beri çok acılar çektiklerini ifade eden Dumlupınar, şöyle konuştu:

"Bu sene layık olduğumuz bir üst lige yükseldik. Hepimizin hak ettiği bir şampiyonluk oldu. Futbolcularıma, bizi destekleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca arkamda dağ gibi duran Sportif Direktörü Süleyman Hurmaya da teşekkür ediyorum."

KARŞIYAKA YENİ SEZONU PLANLIYOR


Karşıyakaspor Teknik Direktörü Rıza Tuyuran da yeni sezonun planlamasını yapacaklarını söyledi. Kayserispor’u şampiyonluğundan dolayı tebrik eden Tuyuran, şöyle konuştu:

"Bir üst ligde başarılar dilerim. Bizim açımızdan önemli olan genç arkadaşların nasıl performans göstereceğiydi. Oldukça iyi geçtiğini düşünüyoruz. Tecrübemiz fizik gücümüz biraz yeterli değil. U 19 takımından 4-5 oyuncumuz var. Artık bir maçımız kaldı. Orda da bu arkadaşlarımızı değerlendireceğiz. Artık önümüzdeki dönemin planlamasına geçmek durumundayız."
Konular Spor Haberleri