Kaza kurşunuyla gelen ölüm!

Adana’da bir narenciye bahçesinde bekçilik yapan Mehmet Güler Giriş (49) motosikletiyle gezdiği sırada, iddiaya göre yeni aldığı av tüfeğini deneyen bir kişi tarafından kazayla vurularak hayatını kaybetti.

Kaza kurşunu!..
CİHAN'da yer alan habere göre olay, Karataş ilçesine bağlı Gökçeli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir narenciye bahçesinde bekçilik yapan Mehmet Güler Giriş tarla ve bahçeler arasında motosikletiyle dolaşırken, iddiaya göre yeni aldığı av tüfeğini denemek için kullanılmayan bir romörke ateş eden Günhan Deniz Kuybek tarafından kazayla göğsünden vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.
112 Acil Sağlık ekiplerini ve polisi arayan Günhan Deniz Kuybek, av tüfeğiyle birlikte gözaltına alındı.

Zanlı emniyete verdiği ifadesinde tüfeğini denemek için romörkü hedef aldığını ancak o sırada birdenbire Mehmet Güler Giriş’in motosikletiyle karşısına çıkması üzerine kazayla Giriş’i vurduğunu kaydetti.

Olay yerine gelen Giriş’in kızı ve kızkardeşi sinir krizi geçirdi. Giriş’in kız kardeşi Perihan Giriş, cinayetin aydınlatılması için sinir krizi geçirdi. Giriş’in cenazesini görmek isteyen yakınları uzun süre polisle tartıştı. Kendini kaybeden Perihan Giriş, “Kime ne yaptı Güler? Gariban bir insan nasıl bu hale getirilir” diye tepki gösterdi.

Mehmet Güler Giriş’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.