Kaza sandılar ama cinayet çıktı!

İzmir'in Tire ilçesinde, alacak verecek meselesi kanlı bitti.

Kaza sandılar ama cinayet çıktı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Doğukan Bayram adlı 18 yaşındaki genç, bir arkadaşının karıştığı motosiklet kazasında meydana gelen hasar yüzünden tartıştığı H.A (19) tarafından Tire Mezarlığı yakınlarında tabancayla öldürüldü. Vatandaşların, Gökçen Efe caddesinde, bir gencin yol ortasında devrilen motosikletin yanında hareketsiz yattığını 155 Polis İmdat telefonuna bildirmesiyle olay yerine gelen trafik ekipleri yerde cansız yatan genç adamın cinayete kurban gittiğini belirledi.

Zanlı firar etti

İddiaya göre, cinayete kurban giden Doğukan Bayram'ın bir arkadaşının, zanlı H.A (19) ile arasında önceden yaşanan motosiklet kazasında meydana gelen hasar yüzünden alacak verecek meselesi yaşanıyordu. Taraflar, önceki akşam yanlarındaki arkadaşları ile Gökçen Efe caddesinde bir araya gelerek uzlaşmak istedi. Ancak yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. H.A silahına davrandı.

Doğukan Bayram, boynuna ve göğsüne isabet eden iki kurşunla can verdi. Zanlı H.A. ise cinayet silahıyla birlikte gece karanlığında kayıplara karıştı. Firar eden zanlının yakalanması için operasyonlar başlatıldı.